🚀 A szállítási idő 2-4 munkanap 🌎 Csomag nyomonkövetése 🎁 Biztonságos utánvétes fizetés ❤ Termékeinkre 30 napos 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amennyiben azok nem kerültek használatra

Termék visszaküldése és a kifizetett összeg visszatérítése

Meggondolta magát?
Termékeinkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, ez alatt az időszak alatt a termékeket visszaküldheti és visszatérítjük önnek a termékekért kifizetett összeget. Ha meggondolja magát, 30 napon belül visszaküldheti a nem használt, eredeti állapotban levő termékeket; azokat más termékekre cseréljük ki vagy teljes egészében visszatérítjük önnek a termékekért fizetett összeget.


A következőképpen járhat el:
·    Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@hairjazz.hu e-mail címen.


A termékek visszaküldésére az alábbi feltételek vonatkoznak:
A kifizetett összeg teljes mértékben visszatérítésre kerül. Ha a rendelés részleges visszaküldésére kerül sor, a visszatérítés összege részarányosan kerül kiszámítása és visszautalásra.
Fenntartjuk a jogot a visszaküldött termék visszatérítése és az azonosító okmányok igénylése tekintetében.


Elállás
A szállítást megelőzően joga van a rendeléstől (vagy ennek egy részétől) elállni; ennek ellenére a csomagot még az elállás időpontját megelőzően megkaphatja.


Hibás termékek
Elnézést kérünk a sérült vagy hibás termékekért. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@hairjazz.hu e-mail címen, ahol igénybe veheti munkatársaink segítségét.

Loading...