ūüöÄ A sz√°ll√≠t√°si idŇĎ 2-4 munkanap ūüĆé Csomag nyomonk√∂vet√©se ūüéĀ Biztons√°gos ut√°nv√©tes fizet√©s ‚̧ Term√©keinkre 30 napos 100% p√©nzvisszafizet√©si garanci√°t v√°llalunk, amennyiben azok nem ker√ľltek haszn√°latra

Feltételek

Kereskedelmi feltételeit a HAIR JAZZ-re vonatkozóan


Hogyan v√°s√°rolhat a HAIR JAZZ web√°ruh√°zban:


A HAIR JAZZ web√°ruh√°zban csak 18 √©vet bet√∂lt√∂tt vagy sz√ľlŇĎi enged√©llyel rendelkezŇĎ szem√©lyek v√°s√°rolhatnak.


A HAIR JAZZ web√°ruh√°zban forgalmazott term√©kekkel kapcsolatos k√©rd√©seivel b√°rmikor megkereshet benn√ľnket. A megv√°s√°rolni k√≠v√°nt term√©k kiv√°laszt√°s√°t √©s kos√°rba helyez√©s√©t k√∂vetŇĎen, el kell fogadnia a kereskedelmi felt√©teleinket. Bizonyosodjon meg afelŇĎl, hogy a megadott adatai helyesek, majd erŇĎs√≠tse meg a v√°s√°rl√°st.


Az √°rak tartalmazz√°k az √ĀF√Ā-t.


Minden szerzŇĎd√©s rom√°n nyelven ker√ľl megk√∂t√©sre. A rendel√©s befejez√©s√©t k√∂vetŇĎen, visszaigazol√°s k√ľld√ľnk.


Személyes adatok kezelése:


A HAIR JAZZ web√°ruh√°zban val√≥ v√°s√°rl√°skor a k√∂vetkezŇĎ adatokat kell megadnia: 

  • n√©v
  • lakc√≠m
  • telefonsz√°m
  • e-mail c√≠m

Ezekre az inform√°ci√≥kra a rendel√©s feldolgoz√°s√°hoz √©s kisz√°ll√≠t√°s√°hoz van sz√ľks√©g.

A szem√©lyes inform√°ci√≥kat a Hair Jazz -en r√∂gz√≠tj√ľk √©s √∂t √©ven √°t, a t√∂rl√©sig ŇĎrz√©sre ker√ľlnek. Szem√©lyes inform√°ci√≥kat kiz√°r√≥lag az √∂n beleegyez√©s√©vel gyŇĪjt√ľnk. Az adatok tekintet√©ben a felelŇĎss√©g a Hair Jazz web√°ruh√°zra h√°rul √©s hozz√°f√©r√©ssel rendelkezik az √∂nnel kapcsolatban r√∂gz√≠tett inform√°ci√≥khoz.

A Hair Jazz -nek ny√ļjtott inform√°ci√≥kat harmadik f√©lnek kezel√©si vagy kereskedelmi c√©lb√≥l nem adjuk ki √©s bizalmas szem√©lyes inform√°ci√≥kat nem r√∂gz√≠t√ľnk. √Ėnnek b√°rmikor joga van ellenŇĎrizni az √∂nnel kapcsolatban r√∂gz√≠tett inform√°ci√≥kat. Ennek a jognak az alapj√°t a bizalmas adatkezel√©sre vonatkoz√≥ jogszab√°ly k√©pezi.


Abban az esetben, ha a v√°s√°rl√°s, sz√°ll√≠t√°s vagy fizet√©s folyam√°n neh√©zs√©gekbe √ľtk√∂zik, k√©rj√ľk, azonnal vegye fel a kapcsolatot √ľgyf√©lszolg√°latunkkal az info@hairjazz.hu e-mail c√≠men.

Biztos√≠tjuk afelŇĎl, hogy minden sz√ľks√©ges int√©zked√©st megtesz√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy a felmer√ľlt probl√©m√°t mindk√©t f√©l sz√°m√°ra kiel√©g√≠tŇĎ m√≥don megoldjuk. Amennyiben a probl√©ma megoldhat√≥, b√°rmikor lehetŇĎs√©ge van k√©relem beny√ļjt√°s√°ra az EGS platformon.

Loading...