Csak ma! További 10% KEDVEZMÉNY HAIR JAZZ hajápoló termékekre Extra10 kuponkóddal!

Feltételek

Kereskedelmi feltételeit a HAIR JAZZ-re vonatkozóan


Hogyan vásárolhat a HAIR JAZZ webáruházban:


A HAIR JAZZ webáruházban csak 18 évet betöltött vagy szülői engedéllyel rendelkező személyek vásárolhatnak.


A HAIR JAZZ webáruházban forgalmazott termékekkel kapcsolatos kérdéseivel bármikor megkereshet bennünket. A megvásárolni kívánt termék kiválasztását és kosárba helyezését követően, el kell fogadnia a kereskedelmi feltételeinket. Bizonyosodjon meg afelől, hogy a megadott adatai helyesek, majd erősítse meg a vásárlást.


Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.


Minden szerződés román nyelven kerül megkötésre. A rendelés befejezését követően, visszaigazolás küldünk.


Személyes adatok kezelése:


A HAIR JAZZ webáruházban való vásárláskor a következő adatokat kell megadnia: 

  • név
  • lakcím
  • telefonszám
  • e-mail cím

Ezekre az információkra a rendelés feldolgozásához és kiszállításához van szükség.

A személyes információkat a Hair Jazz -en rögzítjük és öt éven át, a törlésig őrzésre kerülnek. Személyes információkat kizárólag az ön beleegyezésével gyűjtünk. Az adatok tekintetében a felelősség a Hair Jazz webáruházra hárul és hozzáféréssel rendelkezik az önnel kapcsolatban rögzített információkhoz.

A Hair Jazz -nek nyújtott információkat harmadik félnek kezelési vagy kereskedelmi célból nem adjuk ki és bizalmas személyes információkat nem rögzítünk. Önnek bármikor joga van ellenőrizni az önnel kapcsolatban rögzített információkat. Ennek a jognak az alapját a bizalmas adatkezelésre vonatkozó jogszabály képezi.


Abban az esetben, ha a vásárlás, szállítás vagy fizetés folyamán nehézségekbe ütközik, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@hairjazz.hu e-mail címen.

Biztosítjuk afelől, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a felmerült problémát mindkét fél számára kielégítő módon megoldjuk. Amennyiben a probléma megoldható, bármikor lehetősége van kérelem benyújtására az EGS platformon.

Loading...