❤️ SZERETNÉNK TUDATNI VELETEK, HOGY A HAIR JAZZ CSAPATA TOVÁBBRA IS A SZOKÁSOS MÓDON DOLGOZIK ❤️

Termék visszaküldése és a kifizetett összeg visszatérítése

Meggondolta magát?

A Hair Jazz termékekre 30 napos garanciát nyújtunk, ez alatt az időszak alatt a termékeket  díjmentesen visszaküldheti és visszatérítjük önnek a termékekért kifizetett összeget. Ha meggondolja magát, 30 napon belül visszaküldheti a nem használt, eredeti állapotban levő termékeket; azokat más termékekre cseréljük ki vagy teljes egészében visszatérítjük önnek a termékekért fizetett összeget.

 

A következőképpen járhat el:

·    vegye fel velünk kezdetben a kapcsolatot az info@hairjazz.hu e-mail címen.


A termékek visszaküldésére az alábbi feltételek vonatkoznak:

A kifizetett összeg (ideértve a szállítási költséget is) teljes mértékben visszatérítésre kerül a beszedési díj kivételével. Ha a rendelés részleges visszaküldésére kerül sor, a visszatérítendő összegből levonjuk a rendelés fennmaradó részére vonatkozó, újraszámolt szállítási költséget.

Fenntartjuk a jogot a visszaküldött termék visszatérítése és az azonosító okmányok igénylése tekintetében.

Elállás

A szállítást megelőzően joga van a rendeléstől (vagy ennek egy részétől) elállni; ennek ellenére a csomagot még az elállás időpontját megelőzően megkaphatja.

Hibás termékek

Elnézést kérünk a sérült vagy hibás termékekért, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal az info@hairjazz.hu e-mail címen, ahol igénybe veheti munkatársaink segítségét.

Loading...