❤️ SZERETNÉNK TUDATNI VELETEK, HOGY A HAIR JAZZ CSAPATA TOVÁBBRA IS A SZOKÁSOS MÓDON DOLGOZIK ❤️

Feltételek

Kereskedelmi feltételeit a Hair Jazz-re vonatkozóan

Hogyan vásárolhat a Hair Jazz üzletben:

A Hair Jazz üzletben csak 18 évet betöltött vagy szülői engedéllyel rendelkező személyek vásárolhatnak.

A Hair Jazz üzletben forgalmazott termékekkel kapcsolatos kérdéseivel bármikor megkereshet bennünket. A megvásárolni kívánt termék kiválasztását és kosárba helyezését követően, el kell fogadnia a kereskedelmi feltételeinket. Bizonyosodjon meg afelől, hogy a megadott adatai helyesek, majd erősítse meg a vásárlást.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Minden szerződés román nyelven kerül megkötésre. A rendelés befejezését követően, visszaigazolás küldünk.

Személyes adatok kezelése:

A Hair Jazz üzletben való vásárláskor a következő adatokat kell megadnia:

-név

-lakcím

-telefonszám

-e-mail cím

Ezekre az információkra a rendelés feldolgozásához és kiszállításához van szükség.

A személyes információkat a Hair Jazz -en rögzítjük és öt éven át, a törlésig őrzésre kerülnek. Személyes információkat kizárólag az ön beleegyezésével gyűjtünk. Az adatok tekintetében a felelősség a Hair Jazz-re üzletre hárul és hozzáféréssel rendelkezik az önnel kapcsolatban rögzített információkhoz.

A Hair Jazz -nek nyújtott információkat harmadik félnek kezelési vagy kereskedelmi célból nem adjuk ki és bizalmas személyes információkat nem rögzítünk. Önnek bármikor joga van ellenőrizni az önnel kapcsolatban rögzített információkat. Ennek a jognak az alapját a bizalmas adatkezelésre vonatkozó jogszabály képezi.

 

Abban az esetben, ha a vásárlás, szállítás vagy fizetés folyamán nehézségekbe ütközik, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@hairjazz.hu e-mail címen.

Biztosítjuk afelől, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a felmerült problémát mindkét fél számára kielégítő módon megoldjuk. Amennyiben a probléma megoldható, bármikor lehetősége van kérelem benyújtására az EGS platformon.

Loading...